POGOSTA VPRAŠANJA

 

Kako lahko kupim sliko?

Izdelek, ki ga želite kupiti, dodate v nakupovalno košarico z gumbom “Dodaj v košarico”. Košarica je enostavno dostopna v desnem zgornjem kotu strani. Če se boste z miško pomaknili nad košarico, se bo vsebina košarice razkrila, s klikom ‘na blagajno’ pa boste preusmerjeni na njeno stran. Če boste kakšen izdelek pomotoma večkrat dodali v košarico, mu lahko v tem meniju določite količine. Po opravljenem nakupu boste prejeli povratni e-mail.

Ali je slika unikatna?

Vse slike na spletni strani so ročno poslikane in unikatne. Dve identični sliki je skoraj nemogoče narediti.

Kako plačam naročeno?

Na voljo sta 2 različna načina plačila:

PLAČILO PO PREDRAČUNU: predračun, ki ga prejmete na e-mail, lahko poravnate preko spletne banke ali položnice na pošti.
PREKO PAYPALA: Stran vas avtomatično preusmeri na Paypal stran, kjer izvedete plačilo.

Kdo mi dostavi paket in koliko stane poštnina?

Dostavo vam izvrši Pošta Slovenije. Če vas ob obisku poštarja ni doma, vam pusti obvestilo, s katerim paket prevzamete na svoji pošti.

Znesek poštnine za Slovenijo stane 4,70 EUR.

Ali lahko izdelke osebno prevzamem?

Naročene izdelke lahko prevzamete tudi osebno v Vili Teslova na naslovu Teslova ulica 23 v Ljubljani. Ob naročilu označite osebni prevzem in v tem primeru stroška poštnine seveda ni. Po izvedenem naročilu vam pošljem email sporočilo od kdaj je sliko mogoče prevzeti na omenjenem naslovu.

Ali imate trgovino oz. razstavni prostor?

Lastne fizične trgovine nimam, zato tudi nimam vedno slike na razstavi. V kolikor bi želeli sliko pred nakupom videti v živo se lahko dogovorimo za ogled v Ljubljani na Teslovi ulici 23.
V Juliju tudi razstavljam na stojnici na Aninem sejmu v Višnji Gori.

Kaj če z izdelkom nisem zadovoljen?

V izdelke vedno vložim svoj maksimum, fotografije na spletni strani pa prikazujejo resnično podobo izdelka, saj niso obdelane. Če ste si izdelek kljub temu predstavljali drugače in z njim niste zadovoljni, ga seveda lahko vrnete, v kolikor je v prvotni embalaži in nepoškodovan. Kontaktirajte me na neza@nessa-art.si ali s sporočilom pod rubriko Kontakt.

Ne najdete odgovora na svoje vprašanje?

Nič hudega. Pošljite mi sporočilo na email neza@nessa-art.si ali pa me kliknite na FB-ju. Odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

SI